Recordeu que l'escola romandrà tancada els propers dies 24 i 25 de febrer per ser dies de lliure disposició. Carnaval

Assistència dels alumnes menors del mes de gener.

Us recordem que les faltes dels alumnes menors s'han de justificar, però que tot i així us apareixeran com a falta d'assistència als llistats.

Recordeu que per qualsevol dubte referent a les faltes dels vostres fills/filles, podeu contactar amb el cap d'estudis els dimarts de 13h a 14h (cita prèvia).

NOMÉS PER ALUMNAT LLIURE  (NO PER ALUMNAT OFICIAL): 

El Departament d'Educació organitza la convocatòria extraordinària de les proves per obtenir els certificats d'anglès següents:

  • Nivell intermedi B1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR)
  • Nivell intermedi B2 del MECR
  • Nivell avançat C1 del MECR

TERMINI D'INSCRIPCIONS: del 18 de novembre (a partir de les 9 h) fins al 22 de novembre de 2019 (a les 23.59), a través del web del Departament d'Educació.

NOMÉS PER ALUMNAT LLIURE (NO PER ALUMNAT OFICIAL)

_formularioINFORMACIÓ sobre la convocatòria.

TERMINI INSCRIPCIÓ: del 2 de març (a partir de les 9 h) fins al 5 de març de 2020

Les persones que ja hagin cursat i superat amb anterioritat cursos de les escoles oficials d'idiomes que condueixen a l'obtenció d'un certificat, i que vulguin actualitzar-ne els coneixements, poden sol·licitar matricular-se en l'últim curs realitzat o en qualsevol dels cursos inferiors, sempre que hagin transcorregut dos cursos des de l'obtenció del certificat.

Convalidacions de matèries del batxillerat per a alumnes que cursen llengües estrangeres simultàniament en una EOI.

El Departament d'Educació ha publicat una oferta de formació a les EOI per a docents, per al curs 2019-2020 (programa PIA +).

Consulteu tota la informació a la pàgina web del departament.

_certificatEs poden demanar els certificats de nivell bàsic A2 (2n) i nivell intermedi B1 (3r oficials i lliures). Cal que envieu un Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.adjuntant una fotocòpia del DNI per sol·licitar-lo.

L'alumnat de nivell B2 de tots els idiomes i C1 d'anglès ja podeu enviar per mail (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) els documents indicats per fer els tràmits corresponents de sol.licitud de títol.

autobusCURS 2019 - 2020
EL SERVEI A DEMANDA DE REUS TRANSPORT FUNCIONARÀ COM EN ELS DARRERS ANYS.

CONSULTEU ELS HORARIS I L'ITINERARI

PER VENIR A L'ESCOLA, CAL AVISAR EL CONDUCTOR DE LES LÍNIES 30 I 31 QUAN ES PUJA A L'AUTOBÚS.

PER AGAFAR EL BUS DE TORNADA, CAL PRÉMER EL BOTÓ DE LA PARADA DE L'EOI  PERQUÈ L'AUTOBÚS PUGI FINS A L'ESCOLA PER A RECOLLIR ELS ALUMNES.

Si heu quedat en llista d'espera, i queden places vacants després que s'hagi matriculat l'alumnat admès, us heu de matricular online en aquest aplicatiu:

  • ANGLÈS: el dia 25 de setembre a partir de les 12h.
  • ALEMANY, ANGLÈS I FRANCÈS: el dia 26 de setembre de les 9h fins a les 23:59h.
Go to top