NOMÉS PER ALUMNAT LLIURE  (NO PER ALUMNAT OFICIAL) 

 A l'EOI de Reus, només es faran les proves lliures del Nivell Avançat (B2). Consulteu els nivells/centres de les proves extraordinàries de febrer.

TERMINI: del 27 de novembre (a partir de les 9 h) fins a l'1 de desembre de 2017, a través del web d'Ensenyament.

Assistència dels alumnes menors del mes d'octubre.

Recordeu que per qualsevol dubte referent a les faltes dels vostres fills/filles, podeu contactar amb la cap d'estudis els dijous de 17h a 18h (cita prèvia).

 parla3Ajuts del programa de les terceres llengües: Si ets alumne/a universitari/a i has d'acreditar el teu nivell B2 (alemany, anglès o francès), t'interessa la següent INFORMACIÓ.

_certificatJa podeu demanar els certificats de nivell bàsic (2n) - A2 i nivell intermedi (3r oficials i lliures)  - B1 d'alemany, anglès i francès d'aquest juny 2017. Cal que envieu un Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.adjuntant una fotocòpia del DNI per sol·licitar-lo.

L'alumnat de nivell avançat (5è) - B2 i nivell C1 d'aquest juny 2017 ja pot passar per secretaria per fer els tràmits corresponents de sol.licitud de títol.

car poolPER TAL D'ESTALVIAR COMBUSTIBLE, TENIR CURA DEL MEDI AMBIENT I EVITAR CONGESTIONS A L'APARCAMENT DE L'EOI, DES DE L'ESCOLA US ANIMEM A COMPARTIR COTXE PER VENIR A CLASSE.

TROBAREU MÉS INFORMACIÓ AQUÍ.
SI HI ESTEU INTERESSATS, PODEU APUNTAR-VOS AL TAULER PRINCIPAL DE L'ESCOLA.

Go to top