Consulteu l'assistència dels alumnes menors del mes de DESEMBRE aquí, amb els quatre últims números del DNI o NIE.

Trobareu el nostre Pla d’Organització del Centre (POC) per al curs 2021-2022 al següent enllaç.

_certificatL’alumnat que va obtenir el nivell A2, nivell B1, nivell B2 i nivell C1 fins la convocatòria de juny del 2021 (alumnat oficial, lliure i de pla experimental), ja poden demanar certificat o tramitar el títol.

Per demanar el certificat (A2, B1) o tramitar el títol (B2, C1), cal que ho feu per email (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.adjuntant imatge del vostre DNI i enviant els documents indicats per fer els tràmits corresponents.

Si sou docents en actiu i esteu interessats en formar part del programa PIA + per al proper curs 2021-2022 podeu trobar tota la informació a la pàgina web de formació de la Xtec

Requisits:

  • Ser docent i estar en actiu a un dels llocs següents: a un centre públic, concertat o municipal, als Serveis Territorials, al Consorci d’Educació de Barcelona o als Serveis Centrals del Departament d’Educació, al cos de la Inspecció Edicativa.
  • Disposar de correu xtec actiu.

Del dia 2 al dia 5 de novembre, l'atenció de la secretaria del centre es farà exclusivament per correu electrònic. Disculpeu les molèsties.

eleccions_ceAquest mes de novembre es duran a terme les eleccions per triar els representants al consell escolar del professorat, alumnat, i membres del PAS. 

Com a alumnat, si esteu interessats en participar al consell i representar els vostres companys, podeu passar per consergeria o secretaria per recollir la sol·licitud i presentar les vostres candidatures fins al dimecres 17 de novembreTots els alumnes podeu presentar-vos com a membres del vostre sector.

El dia 25 de novembre de 17 a 19h (al hall de l'EOI) podreu anar a votar als vostres representants del sector alumnat al Consell Escolar. Per més informació, consulteu les cartelleres de l’EOI.

A hores d'ara, encara queden places vacants a tots els grups d'alemany, a tots els grups de francès excepte 1r, i a aquests grups d'anglès.


Si heu quedat en llista d'espera, i queden places vacants després que s'hagi matriculat l'alumnat admès, us heu de matricular online en aquest aplicatiu:

ANGLÈS: el dia 21 de setembre a partir de les 12h.

ALEMANY, ANGLÈS I FRANCÈS: el dia 22 de setembre de les 9h fins a les 23:59h.

20anysL'Escola Oficial d'Idiomes de Reus fa el seu 20è aniversari aquest curs que ara comença i volem celebrar-ho amb tots vosaltres. Hem crescut i vosaltres, els nostres alumnes, formeu part del nostre dia a dia, compartint aprenentatge lingüístic, cultural i bones estones.

Un dels primers actes que farem serà un concurs a les nostres xarxes socials en què es podrà guanyar una tablet Huawei Matepad T10s només per compartir i fer encara una mica més coneguda la nostra escola. Podeu participar a l'Instagram i al Facebook de l'escola des del 30 d'agost al 30 de setembre.

Trobareu les bases del concurs amb tota la informació a aquest enllaç. Que tingueu molta sort!

Per a més informació, consulteu aquesta infografia i la pàgina web del Departament d'Educació. També us podeu descarregar aquest resum de les dates i processos.

_absent1

CONSULTA ALUMNAT OFICIAL: per poder consultar els resultats dels vostres exàmens el dia 23 de juny, a partir de les 00.01 h., heu d'anar a CENTROSNET. A l'USUARI heu d'introduir la vostra data de naixement seguint aquest model: 00/00/0000 i la CONTRASENYA: el vostre DNI (sense lletra). Els que teniu NIE, heu de posar la primera lletra.

RECORDEU que s'ha d'afegir una contrasenya personal si no la teniu del curs anterior. Instruccions.

CONSULTA ALUMNAT LLIURE: podreu consultar els resultats aquí a partir del dia 23 de juny. Si necessiteu atenció presencial (amb cita prèvia) en relació als vostres resultats, el termini finalitza dimecres 30 de juny a les 12h. 

Go to top