_balemanaALEMANY   _banglesa ANGLÈS   _bfrancesaFRANCÈS

  • Els exàmens de l’EOI tenen caràcter oficial i només es podran canviar en cas de força major.
  • Els dispositius electrònics han de mantenir-se apagats al llarg de totes les proves i guardats amb les pertinences dels alumnes. La prova del candidat/a que contravingui aquesta norma serà anul·lada.
  • És responsabilitat dels alumnes oficials posar-se en contacte amb el professorat per assabentar-se de les dates de les proves orals en cas que no assisteixi a les classes amb regularitat.

NOMÉS PER ALUMNAT LLIURE (NO PER ALUMNAT OFICIAL)

_formularioINFORMACIÓ sobre la convocatòria.

TERMINI INSCRIPCIÓ: del 5 de març (a partir de les 9 h) fins al 9 de març de 2018

Assistència dels alumnes menors del mes de desembre.

Recordeu que per qualsevol dubte referent a les faltes dels vostres fills/filles, podeu contactar amb la cap d'estudis els dijous de 17h a 18h (cita prèvia).

 parla3Ajuts del programa de les terceres llengües: Si ets alumne/a universitari/a i has d'acreditar el teu nivell B2 (alemany, anglès o francès), t'interessa la següent INFORMACIÓ.

_certificatJa podeu demanar els certificats de nivell bàsic (2n) - A2 i nivell intermedi (3r oficials i lliures)  - B1 d'alemany, anglès i francès d'aquest juny 2017. Cal que envieu un Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.adjuntant una fotocòpia del DNI per sol·licitar-lo.

L'alumnat de nivell avançat (5è) - B2 i nivell C1 d'aquest juny 2017 ja pot passar per secretaria per fer els tràmits corresponents de sol.licitud de títol.

car poolPER TAL D'ESTALVIAR COMBUSTIBLE, TENIR CURA DEL MEDI AMBIENT I EVITAR CONGESTIONS A L'APARCAMENT DE L'EOI, DES DE L'ESCOLA US ANIMEM A COMPARTIR COTXE PER VENIR A CLASSE.

TROBAREU MÉS INFORMACIÓ AQUÍ.
SI HI ESTEU INTERESSATS, PODEU APUNTAR-VOS AL TAULER PRINCIPAL DE L'ESCOLA.

Go to top