Si heu quedat en llista d'espera, i queden places vacants després que s'hagi matriculat l'alumnat admès, us heu de matricular online en aquest aplicatiu:

  • ANGLÈS: el dia 21 de setembre a partir de les 12h.
  • ALEMANY, ANGLÈS I FRANCÈS: el dia 22 de setembre de les 9h fins a les 23:59h.

coloring pencilsDilluns 27 de setembre per als grups de dilluns i dimecres (sessió presencial).

Dimarts 28 de setembre per als grups de dimarts i dijous (sessió presencial).

Més informació sobre el calendari lectiu del curs 2021-22.

Aquesta informació és només per a l'alumnat que no ha fet la preinscripció per a estudiar a les EOI. Si no heu pogut preinscriure-us o no podreu fer el test de nivell, encara podeu accedir a estudiar a la nostra EOI. Deixeu-nos les vostres dades en aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres a partir del 20 de setembre.

20anysL'Escola Oficial d'Idiomes de Reus fa el seu 20è aniversari aquest curs que ara comença i volem celebrar-ho amb tots vosaltres. Hem crescut i vosaltres, els nostres alumnes, formeu part del nostre dia a dia, compartint aprenentatge lingüístic, cultural i bones estones.

Un dels primers actes que farem serà un concurs a les nostres xarxes socials en què es podrà guanyar una tablet Huawei Matepad T10s només per compartir i fer encara una mica més coneguda la nostra escola. Podeu participar a l'Instagram i al Facebook de l'escola des del 30 d'agost al 30 de setembre.

Trobareu les bases del concurs amb tota la informació a aquest enllaç. Que tingueu molta sort!

Si sou docents en actiu i esteu interessats en formar part del programa PIA + per al proper curs 2021-2022 podeu trobar tota la informació a la pàgina web de formació de la Xtec

Requisits:

  • Ser docent i estar en actiu a un dels llocs següents: a un centre públic, concertat o municipal, als Serveis Territorials, al Consorci d’Educació de Barcelona o als Serveis Centrals del Departament d’Educació, al cos de la Inspecció Edicativa.
  • Disposar de correu xtec actiu.

En data 2/08/2021 es va publicar al BOE l’anunci de l’extracte de la Resolució de 28 de juliol de 2021, de la Secretaria d’Estat de Educació i Formació Professional, per la qual es convoquen beques de caràcter general per al curs acadèmic 2021-2022, per a estudiants que cursin estudis postobligatoris no universitaris.

El termini de presentació de sol·licituds de beques per estudis postobligatoris de caràcter GENERAL finalitza el 30 de setembreTrobareu més informació en el següent enllaç.

_certificatL’alumnat que va obtenir el nivell A2, nivell B1, nivell B2 i nivell C1 fins la convocatòria de juny del 2021 (alumnat oficial, lliure i de pla experimental), ja poden demanar certificat o tramitar el títol.

Per demanar el certificat (A2, B1) o tramitar el títol (B2, C1), cal que ho feu per email (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.adjuntant imatge del vostre DNI i enviant els documents indicats per fer els tràmits corresponents.

  • Tot l'alumnat que ha demanat fer el test d'anglès per al curs 2021-22 l'ha de fer en línia a l'aplicatiu de preinscripció abans del dia 10/09, i triar horaris quan el programa us indiqui a quin nivell heu d'anar.
  • Si heu tingut cap incidència amb el test en línia, podeu posar-vos en contacte amb l'EOI per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) indicant a l'assumpte 'Incidència TN anglès', i us contactarem nosaltres.

Per a més informació, consulteu aquesta infografia i la pàgina web del Departament d'Educació. També us podeu descarregar aquest resum de les dates i processos.

Go to top