vacances estiu 22

 L'escola romandrà tancada del dia 25 de juliol al 31 d'agost, ambdós inclosos.

Trobareu més informació referent a la preinscripció més avall en aquesta pàgina.

Passeu un molt bon estiu!

bossaviatgeraSi heu estat alumnes de l'EOI de Reus durant el curs 2021-22, podeu participar al concurs a l'Instagram de l'escola per celebrar el 20è aniversari. Només cal pujar una foto amb la bossa viatgera de l'escola amb el disseny de l'alumne guanyador del concurs de disseny de les bosses, Pau Carazo d'A2 d'anglès.

La bossa amb més 'likes' serà la guanyadora d'una tablet. Tota la informació per participar-hi la podeu trobar a les bases del concursSi encara no teniu la vostra bossa, podeu passar a recollir-la a consergeria, de dilluns a divendres de 9 a 14h fins al 22 de juliol.

coloring pencils

Dimecres 21 de setembre per als grups de dilluns i dimecres.

Dijous 22 de setembre per als grups de dimarts i dijous.

Més informació sobre el calendari lectiu del curs 2022-23.

balemanaALEMANY    banglesaANGLÈS    bfrancesaFRANCÈS

Aquests horaris estan subjectes a possibles canvis esdevinguts per causes de força major.

Podeu consultar els llibres de text a la pestanya "Idiomes i horaris".

Si sou docents en actiu i esteu interessats en formar part del programa PIA + per al proper curs 2022-2023 podeu trobar tota la informació a la pàgina web de formació de la Xtec

Requisits:

  • Ser docent i estar en actiu a un dels llocs següents: a un centre públic, concertat o municipal, als Serveis Territorials, al Consorci d’Educació de Barcelona o als Serveis Centrals del Departament d’Educació, al cos de la Inspecció Edicativa.
  • Disposar de correu xtec actiu.

_certificatL’alumnat que ha obtingut el nivell A2, nivell B1, nivell B2 i nivell C1 fins la convocatòria de juny del 2022, ja poden demanar certificat o tramitar el títol.

Per demanar el certificat (A2, B1) o tramitar el títol (B2, C1), cal que ho feu per email (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.adjuntant imatge del vostre DNI i enviant els documents indicats per fer els tràmits corresponents.

_absent1

CONSULTA ALUMNAT OFICIAL: per poder consultar els resultats dels vostres exàmens el dia 23 de juny, heu d'anar a CENTROSNET. A l'USUARI heu d'introduir la vostra data de naixement seguint aquest model: 00/00/0000 i la CONTRASENYA: el vostre DNI (sense lletra). Els que teniu NIE, heu de posar la primera lletra.

RECORDEU que s'ha d'afegir una contrasenya personal si no la teniu del curs anterior. Instruccions.

CONSULTA ALUMNAT LLIURE: podreu consultar els resultats aquí a partir del dia 23 de juny. Si necessiteu atenció presencial (amb cita prèvia) en relació als vostres resultats, el termini finalitza dijous 30 de juny a les 12h. 

NOMÉS PER A ALUMNAT LLIURE

El Departament d'Educació organitza la convocatòria ordinària de les proves per obtenir els certificats següents:

Nivell intermedi B1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR)
Nivell intermedi B2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR)
Nivell avançat C1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR)

TERMINI D'INSCRIPCIONS: del 28 de febrer (a partir de les 9h) al 4 de març de 2022 (a les 23.59h), a través del web del Departament d'Educació.

T'agrada dissenyar? Tens una ment creativa? Passes estones dibuixant? T'agraden els reptes? 
Si has respost que sí a alguna d'aquestes preguntes, aquest concurs és per a tu!
A l'Escola Oficial d'Idiomes de Reus seguim celebrant el 20è aniversari i volem fer un regal a tot l'alumnat que consistirà en una bossa viatgera, que us podrà acompanyar a tot arreu on aneu. Si tens una idea, ets alumne/a de l'escola, i vols participar en el disseny de la imatge de la bossa viatgera, llegeix les bases del concurs, per conèixer tota la informació que necessites. Pots guanyar una tablet!

Termini: del 14 de febrer al 18 de març de 2022.

A partir del dia 01/02 es reprenen les classes dels grups de francès d'A2 i B1 dels dimarts i dijous.

Consulteu l'assistència dels alumnes menors del mes de MAIG aquí, amb els quatre últims números del DNI o NIE.

Go to top