L'alumnat oficial d'aquest curs 2018-19 NO s'ha de preinscriure per continuar a l'EOI, sinó que haurà de fer la matricula online pel nou curs al juliol. Més endavant ja es publicarà la informació corresponent.

_balemanaALEMANY   _banglesa ANGLÈS   _bfrancesaFRANCÈS

  • Els exàmens de l’EOI tenen caràcter oficial i només es podran canviar en cas de força major.
  • Els dispositius electrònics han de mantenir-se apagats al llarg de totes les proves i guardats amb les pertinences dels alumnes. La prova del candidat/a que contravingui aquesta norma serà anul·lada.
  • És responsabilitat dels alumnes oficials posar-se en contacte amb el professorat per assabentar-se de les dates de les proves orals en cas que no assisteixi a les classes amb regularitat.

Assistència dels alumnes menors del mes de març.

Recordeu que per qualsevol dubte referent a les faltes dels vostres fills/filles, podeu contactar amb la cap d'estudis els dimarts de 13h a 14h (cita prèvia).

_certificatEs poden demanar els certificats de nivell bàsic (2n) - A2 i nivell intermedi (3r oficials i lliures)  - B1 anteriors al  curs 2018-19. Cal que envieu un Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.adjuntant una fotocòpia del DNI per sol·licitar-lo.

L'alumnat de nivell B2 d'anglès, d'aquest febrer 2019, ja podeu enviar per mail (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) els documents indicats per fer els tràmits corresponents de sol.licitud de títol.

autobusCURS 2018 - 2019
EL SERVEI A DEMANDA DE REUS TRANSPORT FUNCIONARÀ COM EN ELS DARRERS ANYS.

CONSULTEU ELS HORARIS I L'ITINERARI

PER VENIR A L'ESCOLA, CAL AVISAR EL CONDUCTOR DE LES LÍNIES 30 I 31 QUAN ES PUJA A L'AUTOBÚS.

PER AGAFAR EL BUS DE TORNADA, CAL PRÉMER EL BOTÓ DE LA PARADA DE L'EOI  PERQUÈ L'AUTOBÚS PUGI FINS A L'ESCOLA PER A RECOLLIR ELS ALUMNES.

car poolPER TAL D'ESTALVIAR COMBUSTIBLE, TENIR CURA DEL MEDI AMBIENT I EVITAR CONGESTIONS A L'APARCAMENT DE L'EOI, DES DE L'ESCOLA US ANIMEM A COMPARTIR COTXE PER VENIR A CLASSE.

TROBAREU MÉS INFORMACIÓ AQUÍ.
SI HI ESTEU INTERESSATS, PODEU APUNTAR-VOS AL TAULER PRINCIPAL DE L'ESCOLA.

Go to top