Trobareu el nostre Pla d’Organització del Centre per al curs 2020-2021, amb el protocol en relació a la Covid-19, al següent enllaç.

NOMÉS PER A ALUMNAT LLIURE

El Departament d'Educació organitza la convocatòria extraordinària de les proves per obtenir els certificats d'anglès següents:

Nivell intermedi B1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR)
Nivell intermedi B2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR)
Nivell avançat C1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR)

TERMINI D'INSCRIPCIONS: del 16 de novembre (a partir de les 9h) fins al 20 de novembre de 2020 (a les 23.59H), a través del web del Departament d'Educació.

Consulteu l'assistència dels alumnes menors del mes d'octubre aquí, amb les tres últimes xifres + lletra del DNI.

Així mateix, s'us demanarà en breu que retorneu aquest document signat amb informació important relacionada amb les absències tant de l'alumnat com del professorat. Us recordem que les faltes dels alumnes menors s'han de justificar, però que tot i així us apareixeran com a falta d'assistència als llistats.

Recordeu que per qualsevol dubte referent a les faltes dels vostres fills/filles, podeu contactar amb el cap d'estudis els dimarts de 13h a 14h (cita prèvia).

Atesa la situació d'emergència sanitària en què ens trobem i seguint instruccions del Departament d'Educació, a partir de dilluns vinent es posaran en funcionament noves mesures per reduir el nivell de presencialitat al nostre centre, que tot i així continuarà obert com fins ara. 

Us fem saber, doncs, que tal com estava previst al Pla d'Organització de Centre, a partir d'ara s'oferirà un 50% de presencialitat a tots els grups de tots els idiomes (1 sessió de classe setmanal), que es complementarà amb un 50% de classes virtuals sincròniques o asincròniques segons el grup. Això, per tant, no afectarà els grups-classe semipresencials o que ja feien classes partides per motius d'aforament a les aules. En breu rebreu més detalls per part dels vostres professors i professores.

Més informació sobre les noves mesures d'aplicació en l'àmbit de Catalunya aquí.

_certificatL’alumnat que ha obtingut el nivell B1 (pla experimental) o el nivell B2 d’anglès en la convocatòria extraordinària de febrer del 2020, ja poden demanar certificat o tramitar el títol. Podeu enviar per email (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) els documents indicats per fer els tràmits corresponents de sol.licitud de títol.

Per demanar o tramitar els certificats de nivell bàsic A2 (2n), nivell intermedi B1 (3r oficials i lliures) i nivells B2 i C1 fins la convocatòria de juny de 2020, cal que ho feu per email (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.adjuntant imatge del vostre DNI.

Els resultats de les proves es publicaran el proper dia 16 de novembre. Un cop publicats els resultats, podreu consultar-los en aquest enllaç.

CONSULTA LA RESOLUCIÓ AQUÍ

  • Els canvis autoritzats es consideraran efectius a partir de la seva publicació.
  • Els canvis que no consten en la relació són canvis que no s'han pogut concedir per manca de plaça al grup sol.licitat.
  • En el cas que, un cop passada la data de la resolució, es produeixin vacants s'aniran autoritzant i comunicant personalment a la persona interessada en cas que es produeixin renúncies de matrícula o trasllats d'alumnes a altres EOI.
  • Per qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar al cap d'estudis en l'horari seguent: Dimarts de 13.00 a 14.00.

calendari3 TERMINI PER A SOL.LICITAR CANVI D'HORARI: del 5 al 8 d'octubre.
RESOLUCIÓ: Divendres 9 d'octubre. Consulta la resolució aquí.

gsuiteforeducation
Davant l'actual context sanitari i dintre del marc del Pla d'Educació Digital de Catalunya 2020-2023, a la nostra escola hem implementat aquest curs l'EVA (Entorn Virtual d'Aprenentatge) G Suite per a Centres Educatius, que ens proporcionarà les eines per a millorar el treball col.laboratiu, la comunicació entre la comunitat educativa i un entorn adequat per al treball a distància.


Si heu quedat en llista d'espera, i queden places vacants després que s'hagi matriculat l'alumnat admès, us heu de matricular online en aquest aplicatiu:

  • ANGLÈS: el dia 22 de setembre a partir de les 12h.
  • ALEMANY, ANGLÈS I FRANCÈS: el dia 23 de setembre de les 9h fins a les 23:59h.

_test2

Per veure el resultat del vostre test de nivell, cliqueu AQUÍ a partir de les 12h. del migdia. Heu d'anar a identificació (pestanya superior esquerra) i introduir les vostres dades a l'aplicatiu.

Seguiu les indicacions del resum de dates de preinscripció i matrícula que us podeu baixar en document pdf. Recordeu que cal triar els grups i horaris que us interessin abans de dimecres 16 de setembre a les 12h o us quedareu fora del sorteig de places.

Go to top