coloring pencilsDIA 26 de setembre per als grups de dimarts i dijous.

DIA 30 de setembre per als grups de dilluns i dimecres.

Més informació sobre el calendari LECTIU.

IMPORTANT: El centre no avisa l'alumnat de les diferents etapes del procés; és responsabilitat dels alumnes entrar a l’aplicatiu per conèixer l’estat de la seva preinscripció i els diversos passos a seguir. Podeu consultar i/o descarregar aquest resum del procés de preinscripció i matrícula.

Consulteu la informació sobre el test de nivell.

Si no vau poder fer la preinscripció del 2 al 5 de setembre o no vau poder venir a fer el test de nivell, però esteu interessats en estudiar a l'EOI de Reus, poseu-vos en contacte amb l'escola trucant al 977323573 (de dilluns a divendres) o escrivint un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

IMPORTANT: Cas que tingueu coneixements de l'idioma però no ho pogueu acreditar amb cap certificat, se us convocarà per fer un test de nivell, un cop el període ordinari de preinscripció i matrícula hagi acabat..

Aqui teniu l'enllaç on es fa pública la informació sobre la convocatòria de beques per a ensenyaments no universitaris per al curs 2019-2020.

El termini de presentació de sol·licituds de beques de caràcter general finalitza l'1 d'octubre.

Les persones que ja hagin cursat i superat amb anterioritat cursos de les escoles oficials d'idiomes que condueixen a l'obtenció d'un certificat, i que vulguin actualitzar-ne els coneixements, poden sol·licitar matricular-se en l'últim curs realitzat o en qualsevol dels cursos inferiors, sempre que hagin transcorregut dos cursos des de l'obtenció del certificat.

Convalidacions de matèries del batxillerat per a alumnes que cursen llengües estrangeres simultàniament en una EOI.

El Departament d'Educació ha publicat una oferta de formació a les EOI per a docents, per al curs 2019-2020 (programa PIA +).

Consulteu tota la informació a la pàgina web del departament.

_certificatEs poden demanar els certificats de nivell bàsic A2 (2n) i nivell intermedi B1 (3r oficials i lliures). Cal que envieu un Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.adjuntant una fotocòpia del DNI per sol·licitar-lo.

L'alumnat de nivell B2 de tots els idiomes i C1 d'anglès ja podeu enviar per mail (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) els documents indicats per fer els tràmits corresponents de sol.licitud de títol.

autobusCURS 2019 - 2020
EL SERVEI A DEMANDA DE REUS TRANSPORT FUNCIONARÀ COM EN ELS DARRERS ANYS.

CONSULTEU ELS HORARIS I L'ITINERARI

PER VENIR A L'ESCOLA, CAL AVISAR EL CONDUCTOR DE LES LÍNIES 30 I 31 QUAN ES PUJA A L'AUTOBÚS.

PER AGAFAR EL BUS DE TORNADA, CAL PRÉMER EL BOTÓ DE LA PARADA DE L'EOI  PERQUÈ L'AUTOBÚS PUGI FINS A L'ESCOLA PER A RECOLLIR ELS ALUMNES.

Per a més informació cliqueu aquí.

Go to top