_balemanaALEMANY   _banglesa ANGLÈS   _bfrancesaFRANCÈS

  • Aquests calendaris estan subjectes a possibles canvis per causa de força major.
  • És responsabilitat dels alumnes posar-se en contacte amb el professorat per assabentar-se de les dates de les proves orals.
  • Els dispositius electrònics han de mantenir-se apagats al llarg de totes les proves i guardats amb les pertinences dels/ de les alumnes. La prova del candidat/a que contravingui aquesta norma serà anul•lada.

Trobareu el nostre Pla d’Organització del Centre (POC) per al curs 2020-2021, amb el protocol en relació a la Covid-19, al següent enllaç.

Addenda al Pla d'Organització del Centre: Pla de contenció per a les proves finals.

Consulteu l'assistència dels alumnes menors del mes de març aquí, amb les tres últimes xifres + lletra del DNI.

Així mateix, recordeu que si no ho heu fet encara, heu de retornar aquest document signat, ja que conté informació important relacionada amb les absències tant de l'alumnat com del professorat. Us recordem que les faltes dels alumnes menors s'han de justificar, però que tot i així us apareixeran com a falta d'assistència als llistats.

Recordeu que per qualsevol dubte referent a les faltes dels vostres fills/filles, podeu contactar amb el cap d'estudis els dimarts de 13h a 14h (cita prèvia).

NOMÉS PER A ALUMNAT LLIURE

El Departament d'Educació organitza la convocatòria extraordinària de les proves per obtenir els certificats següents:

Nivell intermedi B1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR)
Nivell intermedi B2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR)
Nivell avançat C1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR)

TERMINI D'INSCRIPCIONS: de l'1 de març (a partir de les 9h) al 5 de març de 2021 (a les 23.59h), a través del web del Departament d'Educació.

_certificatL’alumnat que va obtenir el nivell A2, nivell B1, nivell B2 i nivell C1 fins la convocatòria de febrer del 2021 (alumnat oficial, lliure i de pla experimental), ja poden demanar certificat o tramitar el títol.

Per demanar el certificat (A2, B1) o tramitar el títol (B2, C1), cal que ho feu per email (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.adjuntant imatge del vostre DNI i enviant els documents indicats per fer els tràmits corresponents.

Els resultats de les proves es publicaran el proper dia 16 de novembre. Un cop publicats els resultats, podreu consultar-los en aquest enllaç.

Atesa la situació d'emergència sanitària en què ens trobem i seguint instruccions del Departament d'Educació, a partir del dilluns 2 de novembre del 2020 es posaran en funcionament noves mesures per reduir el nivell de presencialitat al nostre centre, que tot i així continuarà obert com fins ara. 

Us fem saber, doncs, que tal com estava previst al Pla d'Organització de Centre, a partir d'ara s'oferirà un 50% de presencialitat a tots els grups de tots els idiomes (1 sessió de classe setmanal), que es complementarà amb un 50% de classes virtuals sincròniques o asincròniques segons el grup. Això, per tant, no afectarà els grups-classe semipresencials o que ja feien classes partides per motius d'aforament a les aules. En breu rebreu més detalls per part dels vostres professors i professores.

Més informació sobre les noves mesures d'aplicació en l'àmbit de Catalunya aquí.

CONSULTA LA RESOLUCIÓ AQUÍ

  • Els canvis autoritzats es consideraran efectius a partir de la seva publicació.
  • Els canvis que no consten en la relació són canvis que no s'han pogut concedir per manca de plaça al grup sol.licitat.
  • En el cas que, un cop passada la data de la resolució, es produeixin vacants s'aniran autoritzant i comunicant personalment a la persona interessada en cas que es produeixin renúncies de matrícula o trasllats d'alumnes a altres EOI.
  • Per qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar al cap d'estudis en l'horari seguent: Dimarts de 13.00 a 14.00.

calendari3 TERMINI PER A SOL.LICITAR CANVI D'HORARI: del 5 al 8 d'octubre.
RESOLUCIÓ: Divendres 9 d'octubre. Consulta la resolució aquí.

gsuiteforeducation
Davant l'actual context sanitari i dintre del marc del Pla d'Educació Digital de Catalunya 2020-2023, a la nostra escola hem implementat aquest curs l'EVA (Entorn Virtual d'Aprenentatge) G Suite per a Centres Educatius, que ens proporcionarà les eines per a millorar el treball col.laboratiu, la comunicació entre la comunitat educativa i un entorn adequat per al treball a distància.


Si heu quedat en llista d'espera, i queden places vacants després que s'hagi matriculat l'alumnat admès, us heu de matricular online en aquest aplicatiu:

  • ANGLÈS: el dia 22 de setembre a partir de les 12h.
  • ALEMANY, ANGLÈS I FRANCÈS: el dia 23 de setembre de les 9h fins a les 23:59h.
Go to top