_certificatL’alumnat que ha obtingut el nivell B2 d’anglès en la convocatòria extraordinària de febrer del 2020 podrà informar-se degudament en aquesta web del moment a partir del qual es podrà iniciar el tràmit de sol·licitud de títols.

Per demanar els certificats de nivell bàsic A2 (2n) i nivell intermedi B1 (3r oficials i lliures) fins la convocatòria de juny del 19, cal que ho feu per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.adjuntant imatge del vostre DNI.

L'alumnat de nivell B2 de tots els idiomes i C1 d'anglès (fins la convocatòria de juny del 19podeu enviar per email (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) els documents indicats per fer els tràmits corresponents de sol.licitud de títol.

Documents necessaris per la tramitació del títol de B2 i C1: 
- DNI de l'interessat/ interessada.

- Document d'exempció o bonificació de taxa, si escau.

Per recollir el títol de B2 i C1:

- DNI original

- Resguard de sol·licitud de títol

Per recollir qualsevol títol o certificat (A2, B1, B2, C1):

- DNI original

- Cas que la persona que reculli el títol no sigui l'interessat/ada, caldrà que presenti una autorització i una fotocòpia del DNI, carnet de conduir o passaport de l'alume/a al nom del qual s'ha expedit el títol.