- L'EOI de Reus reobrirà el proper dia 1 de juny de 2020. El retorn al centre per part dels alumnes és voluntari, i només per gestions que no es puguin fer de manera telemàtica. 

L'horari d'atenció telefònica al públic serà de 10 a 12h. Totes les gestions es faran a porta tancada i amb cita prèvia demanada a través del vostre/a professor/a o bé a través del correu del centre (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) per poder garantir totes les mesures de seguretat establertes. No s'atendrà ningú sense cita prèvia.

- Qualsevol persona que vingui al centre amb cita prèvia ha de saber que ha de portar mascareta i una declaració responsablesignada, acreditant que no és grup de risc i que no ha estat en contacte amb persones afectades o vulnerables a la Covid-19. Si algú no porta la declaració, se li proporcionarà una còpia que haurà d’emplenar i signar abans d'entrar al centre.

- Aquest pla d’obertura és complementari de l’acció educativa telemàtica tal i com s’està portant a terme fins al final del curs. L’activitat docent continuarà en format telemàtic fins el 19 de juny, com fins ara.

- Podeu trobar més informació sobre el funcionament del pla d'obertura aquí, i la resolució de la direcció del centre.