balemanaALEMANY    banglesaANGLÈS    bfrancesaFRANCÈS

Aquests horaris estan subjectes a possibles canvis esdevinguts per causes de força major.

Informació per l'alumnat que vol accedir al nivell C2.1 el curs 2022-23.

_absent1

CONSULTA ALUMNAT OFICIAL: per poder consultar els resultats dels vostres exàmens el dia 23 de juny, heu d'anar a CENTROSNET. A l'USUARI heu d'introduir la vostra data de naixement seguint aquest model: 00/00/0000 i la CONTRASENYA: el vostre DNI (sense lletra). Els que teniu NIE, heu de posar la primera lletra.

RECORDEU que s'ha d'afegir una contrasenya personal si no la teniu del curs anterior. Instruccions.

CONSULTA ALUMNAT LLIURE: podreu consultar els resultats aquí a partir del dia 23 de juny. Si necessiteu atenció presencial (amb cita prèvia) en relació als vostres resultats, el termini finalitza dijous 30 de juny a les 12h. 

_certificatL’alumnat que va obtenir el nivell A2, nivell B1, nivell B2 i nivell C1 fins la convocatòria de febrer del 2022 (alumnat oficial, lliure i de pla experimental), ja poden demanar certificat o tramitar el títol.

Per demanar el certificat (A2, B1) o tramitar el títol (B2, C1), cal que ho feu per email (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.adjuntant imatge del vostre DNI i enviant els documents indicats per fer els tràmits corresponents.

NOMÉS PER A ALUMNAT LLIURE

El Departament d'Educació organitza la convocatòria ordinària de les proves per obtenir els certificats següents:

Nivell intermedi B1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR)
Nivell intermedi B2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR)
Nivell avançat C1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR)

TERMINI D'INSCRIPCIONS: del 28 de febrer (a partir de les 9h) al 4 de març de 2022 (a les 23.59h), a través del web del Departament d'Educació.

T'agrada dissenyar? Tens una ment creativa? Passes estones dibuixant? T'agraden els reptes? 
Si has respost que sí a alguna d'aquestes preguntes, aquest concurs és per a tu!
A l'Escola Oficial d'Idiomes de Reus seguim celebrant el 20è aniversari i volem fer un regal a tot l'alumnat que consistirà en una bossa viatgera, que us podrà acompanyar a tot arreu on aneu. Si tens una idea, ets alumne/a de l'escola, i vols participar en el disseny de la imatge de la bossa viatgera, llegeix les bases del concurs, per conèixer tota la informació que necessites. Pots guanyar una tablet!

Termini: del 14 de febrer al 18 de març de 2022.

A partir del dia 01/02 es reprenen les classes dels grups de francès d'A2 i B1 dels dimarts i dijous.

Consulteu l'assistència dels alumnes menors del mes de MAIG aquí, amb els quatre últims números del DNI o NIE.

Del dia 2 al dia 5 de novembre, l'atenció de la secretaria del centre es farà exclusivament per correu electrònic. Disculpeu les molèsties.

eleccions_ceAquest mes de novembre es duran a terme les eleccions per triar els representants al consell escolar del professorat, alumnat, i membres del PAS. 

Com a alumnat, si esteu interessats en participar al consell i representar els vostres companys, podeu passar per consergeria o secretaria per recollir la sol·licitud i presentar les vostres candidatures fins al dimecres 17 de novembreTots els alumnes podeu presentar-vos com a membres del vostre sector.

El dia 25 de novembre de 17 a 19h (al hall de l'EOI) podreu anar a votar als vostres representants del sector alumnat al Consell Escolar. Per més informació, consulteu les cartelleres de l’EOI.

A hores d'ara, encara queden places vacants a tots els grups d'alemany, a tots els grups de francès excepte 1r, i a aquests grups d'anglès.


Si heu quedat en llista d'espera, i queden places vacants després que s'hagi matriculat l'alumnat admès, us heu de matricular online en aquest aplicatiu:

ANGLÈS: el dia 21 de setembre a partir de les 12h.

ALEMANY, ANGLÈS I FRANCÈS: el dia 22 de setembre de les 9h fins a les 23:59h.

Go to top