ALUMNAT ADMÈS: heu de matricular-vos online a l'aplicatiu de preinscripció des del 15 de setembre a les 20h fins el 17 de setembre a les 23.59h. Si no feu efectiva la matrícula durant aquest període, les places s'oferiran a l'alumnat en llista d'espera els dies 21 i 22 de setembre. Podeu seguir consultant tota la informació del procés en aquest resum.

  • Recordeu que el pagament de la matrícula s'ha de fer efectiu en el termini de 24 hores a La Caixa. Podeu pagar als caixers o bé en línia amb un enllaç que trobareu al mateix aplicatiu de matrícula. NO pagueu per finestreta per evitar comissions innecessàries.
  • Recordeu que, si feu un curs d'EOI per 2a o 3a vegada, heu d'escollir les taxes corresponents del desplegable. Les renúncies no es computen a efectes de repetició.
  • Si teniu alguna exempció o reducció de les taxes de matrícula, un cop us hagueu matriculat, haureu de presentar a la secretaria de l'EOI l'acreditació corresponent.
  • A totes les EOI de Catalunya, a la taxa o preu públic de matrícula oficial se li ha d'afegir el preu públic per plataforma i material didàctic de 30€ segons recull l'Ordre EDU/114/2021que modifica l'Ordre EDU/155/2020.